Marek Bang Poulsen, Kasserer

Alting starter med Birthe Kjær. “Vi maler byen rød” er nemlig den allerførste sang, jeg kan huske at have hørt, og den har altid haft en helt særlig plads i mit musikhjerte. Men det var Dansk Melodi Grand Prix 1992, der for alvor kickstartede min fascination af grandprix. Af en eller anden grund optog mine forældre showet på VHS-bånd, som jeg så utallige gange som barn.

De første mange år af mit liv var Melodi Grand Prix noget, jeg så hjemme foran tv-skærmen. Men i 2010 blev jeg overtalt af den daværende formand til at melde mig ind i Melodigrandprixfans.dk, og siden har jeg været med som publikum til Dansk Melodi Grand Prix næsten hvert år og deltaget i mange af klubbens medlemsarrangementer. Her har jeg mødt flere meget forskellige mennesker, som jeg aldrig nogensinde ville have møde i “det virkelige liv”, men som i dag er blandt mine nærmeste venner.

Jeg har også været af sted til Eurovision Song Contest flere gange; Liverpool 2023 bliver nr. 5 i rækken. Hver gang har det været en skøn oplevelse, hvor jeg har tilbragt en stor del af tiden med andre medlemmer fra klubben, men den første gang var noget helt særligt. Det føltes helt surrealistisk at stå i Malmö Arena og se “Only Teardrops” få 12 point fra det ene land efter det andet. Jeg var igennem hele følelsesregistret under showet, og det hele kulminerede selvfølgelig, da Emmelie de Forest til sidst blev udråbt som vinder af Eurovision Song Contest!

83 thoughts on “Marek Bang Poulsen, Kasserer

 1. Pingback: lexapro and ambien
 2. Pingback: effexor dosage
 3. Pingback: citalopram 5 mg
 4. Pingback: amitriptyline 5mg
 5. Pingback: acarbose glucobay
 6. Pingback: actos dangers
 7. Pingback: synthroid zyrtec
 8. Pingback: ivermectin generic
 9. Pingback: voltaren gel usage
 10. Pingback: spironolactone 8nv
 11. Pingback: mail order levitra
 12. Pingback: nexium uk pharmacy
 13. Pingback: how to buy levitra
 14. Pingback: tadalafil jelly
 15. Pingback: ivermectin goodrx
 16. Pingback: goodrx gabapentin
 17. Pingback: provigil egypt
 18. Pingback: keflex medicine
 19. Pingback: lyrica doses
 20. Pingback: cipro antibiotic

Comments are closed.