Mulighed for køb af billetter til Eurovision

I Melodigrandprixfans får vi, som en del af den internationale OGAE sammenslutning, en andel billetter til Eurovision, som vi kan sælge. Da der som regel er rift efter billetterne, sker det ud fra en lodtrækning, som alle medlemmer kan deltage i.

Ifølge foreningens vedtægter fordeles retten til at købe billetterne, så medlemmer, der var medlem før 1. maj året før afholdelsen af arrangementet, har forkøbsret.

For at kunne købe billet via klubben skal man være fyldt 18 år – og man kan kun købe en billet til sig selv. Dvs man kan ikke købe billetter til familie og venner.

Derudover skal du, for at købe billetter gennem klubben, være medlem på forhånd – og have et aktivt OGAE medlemskort, som du bliver tilbudt, når du melder dig ind i MelodiGrandPrixFans.dk.

Derudover bliver der jo det officielle salg, som normaltvis går i gang et par dage efter fan-billet-salget.

Billetter til Eurovision plejer at blive udbudt på følgende måde;

  • Billetter til Liveshows – dvs billetter til det show, som bliver direkte transmitteret på tv.
  • Billetter til Juryshows – aftenen før begge semifinaler og selve finalen er der juryshows, hvor det også er muligt at købe billet til. Showet er 100% det samme som liveshowet, bortset fra stemmeafgivelser, som man jo ikke kender. Det er på baggrund af juryshowet, at juryen afgiver deres stemmer.
  • Billetter til Familyshows – om eftermiddagen før Liveshows afholdes også et show 100% identisk med liveshowet, bortset fra stemmeafgivelser, som man jo ikke kender. Andre ville kalde det generalprøver. Forskellen er stemmeafgivelsen og billetpriserne er væsentlig billigere og nemmere at få fat på.

Mulighed for køb af billetter til
Dansk Melodi Grand Prix

DR plejer som regel at være så venlige, at lade Melodigrandprixfans.dk sælge en portion billetter til vores medlemmer.

Ifølge foreningens vedtægter fordeles retten til at købe billetterne, så medlemmer, der var medlem før 1. maj året før afholdelsen af arrangementet, har forkøbsret.

I mange år har det været muligt, at købe billetter til familie og venner. Men vi kan se en øget efterspørgsel og det vil derfor hvert år blive en vurderingssag for bestyrelsen om man kun kan købe billet til sig selv som medlem – eller om det er muligt at købe flere billetter per medlem.