Louise Vilner Jensby, festglad medlem

Jeg knus-elsker alt ved Melodi Grand Prix og Eurovision Song Contest!! 

Lige så længe jeg kan mindes har der altid været musik enten i for- eller baggrunden i mit barndomshjem. 

Og for min mor og mig var det danske og måske især det internationale Melodi Grand Prix en helt særlig, fast årlig begivenhed som vi tvangsindlagde min far og 3 brødre til.  Bagefter lavede jeg vilde dansekoreografier til min sikre årlige fødselsdagsgave i maj: Årets ESC-kassettebånd. WOW

For mig tog tingene dog for alvor fart da jeg i 2013 besluttede mig for, at det nok var den bedste og måske sidste chance jeg havde at se Eurovision nær Danmark – i Malmø i 2013 (jeg skulle blive klogere!!) 

Helt uvidende om Emelie’s topseeding drog en veninde og jeg afsted med verdens dyreste sortbørsbilletter i lommen. 

Ikke mindre end 2 mirakler skete den aften: Det første var at vi kom til at stå sammen med de mest fantastiske og pragtfulde danske fans – som senere skulle blive mine faste Eurovision-feste-og-rejse-venner OG Emelie vandt jo som bekendt også med Only Teardrops. 

Siden har jeg deltaget i 4 Eurovision Song Contests. En uge i paradis fuld af:

De sjoveste fester, de vildeste ESC-koncerter sammen med mine Grand Prix nørdevenner som også kan alle teksterne. Kultur kombineret med den skønneste og mest livsglade musik, altid danseglade folk iført bling og glimmer og det største smil på læberne. Og pludselig har jeg venner i hele verden. Jeg ELSKER det her skønne, skøre og helt fantastiske “nye” krydderi i mit liv og vil ALDRIG mere være noget af det foruden.