MelodiGrandPrixFans.dk - O.G.A.E. Denmark er Danmarks officielle fanklub for Melodi Grand Prix og Eurovision Song Contest. Vi er tilknyttet den internationale sammenslutning Organisation Génerelle des Amateurs Eurovision - i daglig tale OGAE. Frit oversat betyder det ”sammenslutningen af grandprix-fans”. OGAE har medlemmer i mere end 30 lande. Den danske fanklub blev grundlagt i 1989 og har eksisteret i flere forskellige former siden.

MelodiGrandPrixFans.dk udsender tre gange årligt magasinet DOUZE POINTS til sine medlemmer. Bladet er fyldt med grandprix-stof, eksempelvis eksklusive interviews med grandprix-deltagere. Desuden kan du som medlem vælge at få det europæiske blad EuroSong News tilsendt en gang årligt.

MelodiGrandPrixFans.dk er også i høj grad en social forening. Som medlem har du mulighed for at få fingrene i de allerbedste billetter til både Dansk Melodi Grand Prix og Eurovision Song Contest. Hvem vil ikke gerne sidde sammen med andre fans på de forreste rækker? Derudover afholder vi normalt hvert år tre fanmøder på henholdsvis Sjælland, Fyn og i Jylland. Her mødes medlemmer fra nær og fjern for at dyrke Melodi Grand Prix med andre fans.

Om efteråret afholder vi vores årlige generalforsamling, efterfulgt af vores traditionsrige årsmøde. Her har vi sædvanligvis besøg af en eller flere kendte gæster. I 2016 sørgede Keld & Hilda, Michał Szpak, MIHAI, Charlotte Perrelli og DQ for, at vi havde en fantastisk aften. Tidligere har blandt andre Emmelie de Forest, Birthe Kjær, Kurt Calleja og Hera Björk gæstet årsmøderne. Både fanmøderne og årsmødet er spækket med konkurrencer og masser af livlige diskussioner om Melodi Grand Prix.

Som medlem af MelodiGrandPrixFans.dk kan du desuden købe forskellige grandprix-CD’er, som normalt ikke kan opdrives i Danmark. Det foregår efter devisen, at jo flere personer, der bestiller sammen, jo billigere bliver det at bestille hjem fra udlandet.